Logo ontwerp pakket goud

Informatie over service met een gouden randje

Met pakket goud pakken we echt voor je uit. We gaan volop experimenteren met kleuren, vormen en letters. We maken schetsen met de hand en digitaal, nemen je mee in het ontwerpproces en zetten jouw merk strategisch in de markt op basis van de laatste ins- en outs van jouw branché.
Je digitale huisstijl zal gepresenteerd worden in combinatie met een heus brandbook. Wel zo prettig voor een ieder die na ons met jouw logo aan de slag gaat.

Bij Logospot krijg je écht de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij zijn een van de betere aanbieders in de Nederlandse zoekresultaten. Je kunt op ons bouwen en we nemen jou in vertrouwen. Je betaalt namelijk achteraf wanneer je helemaal tevreden bent.

Wanneer de ontwerpen naar wens zijn leveren we deze op in de meest voorkomende bestandsformaten zoals. .AI .EPS .PDF .JPG en .PNG. Hiermee kun je terecht bij andere grafische verwerkers zoals een autobestickeraar of een verkoper van bedrijfskleding met geborduurd logo.
We bewaren je logo bestanden minimaal één jaar mocht je deze onverhoopt kwijtraken.

De normale prijs voor pakket brons bedraagt 299,- euro. Nu tijdelijk voor 249,- euro.
Oplevering van de eerste ontwerpronde binnen 24 uur na aanvraag.

Pakket_goud_3

Voorbeelden van klanten met pakket goud

Hoe bestel ik mijn logo?

Je wilt een logo laten maken door Logospot, geen probleem. Met deze 5 simpele stappen kom je gemakkelijk tot een bestelling:

1. Kies je pakket: Kies het pakket dat past bij jou wensen. Maak een keuze uit pakket Brons, Zilver of Goud! Elk pakket heeft zijn eigen specifieke voordelen. Zo kunnen we een logo maken voor elk budget!

2. Vul het bestelformulier in: Vul het bestelformulier in op de website. Hierin geef je je wensen aan en bevestig je de keuze van je pakket.

 Druk daarna op de knop: Bestel mijn logo! en je aanvraag is voltooid.

3. Bevestigingsmail: Je ontvangt van ons een bevestigingsmail als reactie op de aanvraag voor je nieuwe logo.

4. Logo concepten: We sturen je de eerste opzet voor je logo. Aan de hand van deze eerste concepten laat je ons weten waar de verbeterpunten zitten en hoe we je verder kunnen helpen zodat we samen tot een 100% tevreden resultaat komen.

5. Afronding: Nadat we de door jou bepaalde verbeteringen hebben doorgevoerd sturen we je het eindresultaat van je logo. Je ontvangt van ons de juiste bestandsformaten zoals: .AI . EPS . PDF .JPG etc. Daarnaast ontvang je van ons een eerlijke rekening voor het gemaakte werk.