Logo laten ontwerpen?

Bedrijfslogo laten ontwerpen

Het logo is een van de belangrijkste kenmerken van een bedrijf. Bij het starten van een onderneming is het daarom van belang om een professioneel logo te laten ontwerpen.
Dit geeft immers maar een kans om een goede eerste indruk te maken.
Je logo moet een schot in de roos zijn! Hoe we dit voor jouw logo doen leggen we graag hieronder verder uit.

Een logo laten ontwerpen is een spannende stap richting volwassenheid van je bedrijf.
Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Het logo moet aansluiten bij jouw visie als ondernemer en de verwachtingen die de doelgroep van het bedrijf heeft. Onze ontwerpers vertalen jouw unieke verhaal naar een passend bedrijfslogo. Lees hieronder snel verder over onze service.

 

 

Welke stappen doorlopen we samen?

1. Beslis welk pakket je nodig hebt.

Kies het pakket dat past bij jouw wensen. Maak een keuze uit pakket Brons, Zilver, of Goud. Elk pakket heeft zijn eigen specifieke voordelen. Zo kunnen we een logo maken voor elk budget!

2. Vul het bestelformulier in

Zodra jij helder hebt welk pakket geschikt is voor jouw buddget ben je klaar om ons bestelformulier in te vullen. Hier stellen we je enkele vragen die ons helpen om invulling te geven aan jouw logo op basis van jouw ideeën.

3. Bevestigingsmail

Tijd om elkaar echt te leren kennen. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van de opdracht waarin we eventueel vragen om aanvullende informatie en bevestiging van de opdracht.

4. Opzet voor eerste concepten

We sturen je de eerste opzet voor je logo. Aan de hand van presentatie laat je ons weten waar de verbeterpunten zitten en hoe we je verder kunnen helpen zodat we samen tot een 100% tevreden resultaat komen.

5. Feedback verwerken

Afhankelijk  van het door jou gekozen pakket verwerken we eenmaal of meerdere malen de gewenste feedback totdat het gewenste resultaat bereikt is.

6. Resultaat

Nadat we de door jou bepaalde verbeteringen hebben doorgevoerd sturen we je het eindresultaat van je logo. Je ontvangt van ons de juiste bestandsformaten zoals: .AI . EPS . PDF .JPG etc. Pas als je helemaal tevreden ben met je logo ontvang je van ons een eerlijke rekening voor het gemaakte werk.

Waarom kiezen voor logospot?

De online logo service van Logospot is gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10. Een score waar we terecht trots op zijn! De creatieve ontwerpers in ons team hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van logo ontwerpen en grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw bedrijfslogo te doen stralen.

Recent werk door Logospot