Logo herontwerp laten maken?

Uw bedrijfslogo opfrissen?

 

Je bedrijf weer van deze tijd aan laten voelen?

Is jouw logo toe aan een herontwerp? We kennen het, je timmert met je bedrijf al enkele jaren aan de weg. Het gaat goed met de zaken, maar soms voelt het alsof het merk niet meer van deze tijd is. Wellicht is het logo destijds snel in elkaar gezet, zelf gemaakt, of is simpelweg de focus van je business veranderd. Soms heeft een logo simpelweg geen lange levensduur.

Wat je reden ook is, voor een redesign van je bedrijfslogo ben je bij logospot aan het juiste adres. Bijna elke gewenste verandering is door te voeren. Soms is het alleen nodig om enkel de kleur of de typografie te veranderen om het logo weer eigentijds te maken. Het kan ook zijn dat het totale beeldmerk opnieuw ontworpen moet worden.

Uit ervaring kunnen we je vertellen dat het bijstellen van een logo een van de leukste processen is voor zowel ondernemer als ontwerper. Het resultaat is altijd verbazend en positief. De innovatie geeft het bedrijf nieuwe energie. Wil jij ook een frisse start maken en het bedrijfslogo enigszins herzien? Neem dan contact met ons op! Wij vertalen de wensen naar een pakkend (her)ontwerp!

 

 

Recent werk door Logospot