Disneyland Parijs presenteert nieuwe logo voor 30-jarig jubileum

Wauw, volgend jaar bestaat Disneyland Parijs al weer 30 jaar. Dat vonden de marketeers van het iconische park nabij de Franse hoofdstad reden voor een feestje! Vandaag presenteerde het marketing team achter het superbrand Disney dan ook het nieuwe logo ter ere van het 30 jarige bestaan.

Lovende reacties

Op het social media platform LinkedIn regent het in Nederlandse publicaties, waaronder die van Radio Dj en officiële Nederlandstalige voice-over van het pretpark, Michiel Veenstra, lovende reacties. Ook op diverse twitteraccounts is te lezen dat veel mensen het nieuwe logo birljant en betoverend vinden.

Het nieuws over het nieuwe logo kwam naar buiten via een officiële pers-release in combanitie met de beelden uit de video die hiernaast te bekijken is. Hier zie je een geanimeerde variant van het nieuwe 30 logo.

Iconisch beeld

Het jubileumlogo is direct iconisch te noemen. Slim in zijn eenvoud en toch breed inzetbaar. Het getal dertig is op zo’n manier gekanteld dat dit het legendarische silhouette van karakter Mickey Mouse in één oogopslag laat zien zonder het karakter te benadelen. De variatie in lijndikte van de 30 zorgt voor een speelse indruk en het gebruik van diverse kleuren in het spectrum paars – violet zorgt voor dat magische gevoel.

Eerder schreven we al een blog over het logo van disney. Klik hier om meer te lezen over de ontwikkeling van het Disney Logo

Jubileumdata

De 30ste verjaardag van de residentie van Mickey en zijn vriendjes start op 6 maart 2022. Uiteraard zal het park op zijn paasbest worden aangekleed met vlaggen, banieren, spandoeken en andere reclame-uitingen die het jubileumlogo in alle mogelijk formaten zal tonen.

Ontwikkelingen van het Disney Logo door logospot.nl

Over Logospot.nl

Wij zijn Logospot.nl. Jouw online logo ontwerper! Wij zien het als onze missie om elke (startende) ondernemer te voorzien van een kwalitatief logo tegen een messcherp tarief. We zetten jouw merk of personal brand graag goed in de markt. Dit doen we op basis van meer dan 10 jaar ervaring. Onze logo’s schitteren in een breed scala aan vakgebieden en sectoren. Kickstart jouw bedrijf met een logo van Logospot.nl